[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Booting to run level 3 but still video fails?



Card is a "JetWay" and is a AGP card.

Trying to get more details...

Andoni.

----- Original Message ----- 
From: "James Kosin" <jkosin beta intcomgrp com>
Newsgroups: gmane.linux.redhat.fedora.general
Sent: Friday, December 10, 2004 3:04 PM
Subject: Re: Booting to run level 3 but still video fails?


> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>  
> Andoni wrote:
> 
> | Hello,
> |  
> | I am booting my newly installed FC3 box at initlevel 3 but still
> | after the GRUB screens the video fails.
> | I am seeing the initlevel in inittab:
> |  
> | In inittab the first line reads:
> |  
> | id:3:initdefault:
> |  
> | Could the video still be failing even though is is booting to
> | command line?
> | When I attach a brand new Dell 19" monitor it boots up no problem to
> | command line but with my 15" monitor it fails!
> |  
> | Thanks in advance for any recommends,
> |  
> | Andoni.
> 
> Andoni,
> 
> Sounds like a video card problem.  What brand of video card are you
> using?  Is is a built in kind (built and comes with the motherboard),
> an AGP card, a PCI card, or an ISA card?  Which manufacturer?  ATI,
> NVidia, etc....
> 
> Text mode should work on any card, which is what run level 3 gets you to.
> 
> James Kosin
> 
> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
> Version: GnuPG v1.2.5 (MingW32)
> Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://enigmail.mozdev.org
>  
> iD8DBQFBubsJkNLDmnu1kSkRAlNuAJ0RAzIoh8M9ZgpFNIGqdWeknbRjoQCdGABX
> HJ+oe2vJwH876zzBNOiKJJI=
> =P6h2
> -----END PGP SIGNATURE-----
> 
> -- 
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]