[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

cdrecord issue again



Hi List,

there were already a few threads to the theme, but I still have the
problem (FC3). I can not use xcdroast, neither k3b. Both fail.

Here is the output of "cdrecord blank=fast dev=/dev/hdc":

Cdrecord-Clone 2.01-dvd (i686-pc-linux-gnu) Copyright (C) 1995-2004 JÃrg
Schilling
Note: This version is an unofficial (modified) version with DVD support
Note: and therefore may have bugs that are not present in the original.
Note: Please send bug reports or support requests to
http://bugzilla.redhat.com/bugzilla
Note: The author of cdrecord should not be bothered with problems in
this version.
scsidev: '/dev/hdc'
devname: '/dev/hdc'
scsibus: -2 target: -2 lun: -2
Linux sg driver version: 3.5.27
Using libscg version 'schily-0.8'.
cdrecord: Warning: using inofficial libscg transport code version
(schily - Red Hat-scsi-linux-sg.c-1.83-RH '@(#)scsi-linux-sg.c   1.83
04/05/20 Copyright 1997 J. Schilling').
cdrecord: Cannot allocate memory. Cannot get SCSI I/O buffer.

The same command issued by root results in a blanked CD-RW. Should I
recompile my cdrecord, or what would help me, to be able to use k3b and
xcdroast (same failure notice) as normal user?

Versions:

xcdroast-0.98a15-8
k3b-mp3-0.11.18-0.1.3.kde
k3b-0.11.18-0.1.3.kde
k3b-i18n-0.11-0.fdr.3
cdrecord-2.01.1-5

Thanks in advance,
-- 
Anca Tibor-Attila
<anca tibor gmx de>

Attachment: pgp00409.pgp
Description: PGP signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]