[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Intel Pro 2200BG wireless + WPA-SPK issue?



Jim wrote:
<snip>

[root Home ~]# cd /home
[root Home home]# cd jim
[root Home jim]# cd wireless
[root Home wireless]# ls
ipw2100-1.0.0-27.rhfc3.at.i386.rpm wireless firmware
ipw2200-0.19 wirelessRPMs
ipw2200-0.19.tgz wireless_tools.27
ipw2200-fw-2.1.tgz wireless_tools.27.tar.gz
[root Home wireless]# cd ipw2200-0.19
[root Home ipw2200-0.19]# make
make -C /lib/modules/2.6.9-1.681_FC3/build
SUBDIRS=/home/jim/wireless/ipw2200-0.19
MODVERDIR=/home/jim/wireless/ipw2200-0.19 modules
make[1]: Entering directory `/lib/modules/2.6.9-1.681_FC3/build'
CC [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ipw2200.o
CC [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_module.o
CC [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_tx.o
CC [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_rx.o
CC [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_wx.o
LD [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211.o
CC [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_crypt.o
CC [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_crypt_wep.o
Building modules, stage 2.
MODPOST
Warning: could not find versions for .tmp_versions/ipw2200.mod
CC /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211.mod.o
LD [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211.ko
CC /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_crypt.mod.o
LD [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_crypt.ko
CC /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_crypt_wep.mod.o
LD [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ieee80211_crypt_wep.ko
CC /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ipw2200.mod.o
LD [M] /home/jim/wireless/ipw2200-0.19/ipw2200.ko
make[1]: Leaving directory `/lib/modules/2.6.9-1.681_FC3/build'
[root Home ipw2200-0.19]# . load
No modules unloaded.
Loaded: ieee80211_crypt ieee80211_crypt_wep ieee80211 ipw2200
[root Home ipw2200-0.19]# modprobe ipw2200
FATAL: Module ipw2200 not found.
[root Home ipw2200-0.19]#
************************************************************************************
the faTEL PART is bothering me please help
thanks



Doesn't look like you did "make install"


Also you need newer firmware (ipw2200-fw-2.2.tgz)


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]