[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

HELP! iSCSI qla4010 HBA driver problems.



I've been working on getting the drivers from qlogic's website (QLA4010) to work on a Dell Poweredge 2800, with the newest kernel 2.6.11-27 with no luck. My log's are getting filled with mailbox_command errors. The drivers are compiled, and I can actually mount an iscsi device and read/write to it, but eventually (5-10 minutes) it will fail, and continuously give me the included errors. I've contacted qlogic, and their response time has been far from satisfactory (I haven't heard from them in 5-6 days)

If anyone can help in anyway, please do... I'm dieing here ;)

scsi1: qla4xxx_mailbox_command: Trying to execute a mailbox request, while another one is interrupting
Service existing interrupt first
scsi1: qla4xxx_mailbox_command: **** FAILED, cmd = 00000069, sts = 00000000 ****
0x00 mailbox[0] = 0x00004000
0x04 mailbox[1] = 0x00000001
0x08 mailbox[2] = 0x00040002
0x0C mailbox[3] = 0x00000010
0x10 mailbox[4] = 0x00000001
0x14 mailbox[5] = 0x00000000
0x18 mailbox[6] = 0x00000000
0x1C mailbox[7] = 0xFFFFAD37
0x20 flash_address = 0x00057DFF
0x24 flash_data = 0x000000FF
0x28 ctrl_status = 0x00000040
0x2C nvram = 0x00000008
0x38 req_q_in = 0x00000000
0x3C rsp_q_out = 0x00000000
0x50 ext_hw_conf = 0x00001916
0x58 port_ctrl = 0x00000C1F
0x5C port_status = 0x0001C61D
0x80 req_q_out = 0x00000000
0xE0 gp_out = 0x00000003
0xE4 gp_in = 0x0000000E
0xFC port_err_status = 0x00000000
scsi1: qla4extioctl_query_hba_iscsi_portal: MBOX_CMD_GET_FW_STATE failed w/ status 0000



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]