[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: RE: RE: FC4 blanks out after bootup (PROBLEM SOLVED)



Yes.
The radeon driver has better 3D support and faster 2D performance.
You can try and download the ATI closed source drivers from:
https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=3380

Gilboa

----- Original Message -----
From: avinash <avinashp2 gmail com>
Date: Tuesday, September 13, 2005 9:27 am
Subject: RE: RE: FC4 blanks out after bootup (PROBLEM SOLVED)

> 
> Thanks andy and gilboa
> 
> Prev mail a mistake
> I set up the driver to vesa (workin fine nw)
> 
> Does a radeon(which was used previously) give better performance ?? 
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: fedora-list-bounces redhat com [fedora-list-bounces redhat com]
> On Behalf Of gilboa davara
> Sent: Monday, 12 September, 2005 5:29 PM
> To: For users of Fedora Core releases
> Subject: Re: RE: FC4 blanks out after bootup
> 
> My mistake.
> Somehow I thought it happens during installation.
> Switch to the VESA driver and see if it helps.
> (Edit the command line inside grub, adding the number "3". This 
> will give
> you a text only boot. Edit the /etc/X11/xorg.conf file and replace the
> ati/radeon driver in Drivers with "vesa". "init 5" to switch back 
> to a
> normal X boot)
> 
> Gilboa
> 
> ----- Original Message -----
> From: gilboa davara <gilboada netvision net il>
> Date: Monday, September 12, 2005 1:52 pm
> Subject: RE: FC4 blanks out after bootup
> 
> > Try installing Linux using the text base installer.
> > When the first CD prompt is displayed, type "linux text" (Enter)
> > 
> > Gilboa
> > 
> > ------------------------------------------------------------------
> --
> > --------------------------------------------
> > FC4 ( x86 _i386) blanks out after loading local (after the HAL 
> > daemon is loaded)
> > The screen appears blank thought it shutdown properly if I press 
> > the shutdown button on the cabinet
> > The system runs with minmal conf (so is the a prob with Xorg X11 )
> > 
> > Configuration :
> > Ati 9200SE
> > Athlon 64 2800+
> > Asus K8V-X (via chipset)
> > SATA HDD
> > 
> > Please help . tryin 2 get this run since a long time ..
> > 
> > Avinash
> > 
> > 
> > -- 
> > fedora-list mailing list
> > fedora-list redhat com
> > To unsubscribe: http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> > 
> 
> 
> -- 
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> 
> -- 
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]