[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Label Crap!



Kevin Kofler wrote:
Karl Larsen <k5di <at> zianet.com> writes:
I did a google search and discovered that e2label can make just fine labels for my files. They were hhhhhedffggeertytuu and I changed them to fedora_7. Then I rebooted and fedora_7 would not come up and had a kernel panic and all that shit!

I had to use my fedora 7 DVD and select Rescue. When it got to the point I asked it to mount my fedora 7 system and it FAILED! I had to use mount the darn thing myself and then use joe to remove the dam labels I made and replaced them with /dev/sdb5 which thank God now work! Now it will boot again.

Labels just work here. You probably didn't enter them into fstab correctly (you need to enter LABEL=fedora_7, not just fedora_7). Please don't blame the utilities unless you have proof it's them which screwed up and not you!

	Please no one mention labels AGAIN!

labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels labels ;-)

        Kevin Kofler




It was my fault because info e2label never mentioned you must have label= but I recall that now is the case. I might try again tomorrow and change just one and see if I can get it to work. Can I do the same for swap as well. I guess so but I tried and it said there were a bad superblock.

But the loading of F7 had some weird Label on both swaps.



--

	Karl F. Larsen, AKA K5DI
	Linux User
	#450462   http://counter.li.org.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]