[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Determining IP information for lo... failed



On Sat, 2007-10-13 at 10:47 -0500, Peter Horst wrote:
> Aaron Konstam wrote:
> > On Sat, 2007-10-13 at 10:54 +1000, David Timms wrote:
> > > Sam Varshavchik wrote:
> > > > Peter Horst writes:
> > > > 
> > > >> When I reboot my FC5 machine, and when I run "service network 
> > > >> restart," I get the following error message:
> > > >>
> > > >> Bringing up loopback interface:
> > > >> Determining IP information for lo... failed.
> > > >>
> [FAILED]
> > > >>
> > > >> I don't what this means, and why it might be a bad thing.  All
> I
> > > know 
> > > >> for sure is that it slows down my boot process.
> > > >>
> > > >> Here're the contents of /etc/networking/devices/ifcfg-lo:
> > > If you meant /etc/sysconfig/networking/devices/ , I don't have an 
> > > ifcfg-lo at all. I just have ifcfg-eth0 in that directory. 
> > These files should be in /etc/sysconfig/network-scripts/
> >   
> 
> Somewhere, somehow, I had gotten the impression that they were
> supposed 
> to be symlinked from network-scripts but reside in /devices - this is 
> incorrect I take it?
> 
It is incorrect on my machine at least.
--
=======================================================================
Paranoia is heightened awareness.
=======================================================================
Aaron Konstam telephone: (210) 656-0355 e-mail: akonstam sbcglobal net


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]