[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: F10 Evo filtering unbearably slow



On Sat, 2008-12-06 at 23:32 +1930, Patrick O'Callaghan wrote:
> On Sat, Dec 6, 2008 at 7:22 PM, Matthew Saltzman <mjs clemson edu> wrote:
> > In F10, Evolution's filtering of incoming mail takes forever--much
> > longer (according to my impression) than in F8.  In addition, I
> > frequently see errors related to checking for junk mail along the lines
> > of: Pipe to spamassassin failed.  The same thing happens if I use
> > bogofilter in place of spamassassin.
> >
> > Anyone else seeing this behavior?  Any suggestions for
> > fixes/workarounds?
> >
> > (I use the Exchange connector, so please don't suggest another mail
> > client.)
> 
> I'm not seeing this, but I don't use Exchange. (though I do see
> problems with virtual folders, e.g. the unread counts are often
> wrong). Evo 2.24 has new indexing code which uses SQLite, and some
> people seem to be having trouble with it. You might want to file a bug
> at http://bugzilla.gnome.org.

Interestingly, I'm not seeing the problem today (not yet, at least).  If
it recurs, I will file.

Re: the behavior you observed, I've seen that twice now, and not only
are the unread counts wrong, but only a fraction of the messages are
visible.  Scared the hell out of me the first time it happened, but
restarting Evo seems to restore the correct state.

I also notice that "unsorted" ordering really is unsorted now.  It used
to be pretty close to arrival time.

Thanks.

> 
> poc
> 
> 
-- 
                Matthew Saltzman

Clemson University Math Sciences
mjs AT clemson DOT edu
http://www.math.clemson.edu/~mjs


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]