[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: f9 FireFox and Sound.



> On Tuesday 09 December 2008 18:44, Reg Clemens wrote:
> > Actually I didnt answer the question asked.
> > Yes this has to do with FLASH, but its more than that.
> > I dont have any sound at all on f9.
> > On fc6 sound works for everything that generates sound.
> >
> > --
> >                                         Reg.Clemens
> >                                         reg dwf com
> 
> Hi Reg.
> 
> I'd go for a, yum remove alsa-plugins-pulseaudio , then see if you have 
> sounds. Pulseaudio can be a pain in the backside. F8 on one machine with an 
> audigy2 soundblaster card. No sounds until I removed the package above. On 
> another machine with an hda intel soundcard, sounds worked ok without 
> disabling Pulseaudio. Worth a try, and you can always re-install the 
> alsa-plugins-pulseaudio package if you feel you need it.
> 
> It's also worth a look at alsamixer, while Pulseaudio is still enabled. Open 
> alsamixer as below, to view all controls.
> 
> alsamixer -D hw:0
> 
> Check for muted controls (the M key toggles mute/unmute), and sliders set to 
> zero. Master, PCM, Front, CD, are the usual sliders to look at.
> 
> All the best.
> 
> Nigel.
> 

On your suggestion Ive tried that, but still no luck.
Remoed alsa-plugins-pulseaudio.
Checked alsamixer with the line above, some of the sliders were down
(didnt read the asound.conf/asound.state files?) so I moved them up,
but still no audio.

Mumph.
-- 
                                        Reg.Clemens
                                        reg dwf com



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]