[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

gecko-mediaplayer - the continuing saga?



I did a clean install of F9 on my old laptop. I installed gecko-mediaplayer and it still doesn't play what the old mplayerplug-in used to play. In addition it blows up firefox. Any help would be appreciated.

Thanks,

knute...


[knute laptop ~]$ firefox -debug
DBUS connection created
Listening to path /control/64345
ARG: type = application/x-mplayer2
ARG: name = MediaPlayer1
ARG: src =
ARG: id = Player
ARG: autostart = 1
ARG: showcontrols = 0
ARG: height = 240
ARG: width = 320
JS playState issued
Error message = The name com.gnome.mplayer.cid64345 was not provided by any .service files process 4067: arguments to dbus_message_get_args() were incorrect, assertion "message != NULL" failed in file dbus-message.c line 1666.
This is normally a bug in some application using the D-Bus library.
 D-Bus not built with -rdynamic so unable to print a backtrace
/usr/lib/firefox-3.0b5/run-mozilla.sh: line 131: 4067 Aborted "$prog" ${1+"$@"}
[knute laptop ~]$
(npviewer.bin:4106): Gtk-CRITICAL **: gtk_style_detach: assertion `style->attach_count > 0' failed

(npviewer.bin:4106): Gtk-CRITICAL **: gtk_style_detach: assertion `style->attach_count > 0' failed

(npviewer.bin:4106): Gtk-CRITICAL **: gtk_style_detach: assertion `style->attach_count > 0' failed

(npviewer.bin:4106): Gtk-CRITICAL **: gtk_style_detach: assertion `style->attach_count > 0' failed


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]