[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Problems in Fedora 8



On Wed, 2008-06-04 at 02:55 +0300, Nicolae Ghimbovschi wrote:
> Press any key (except enter) while it boots from the DVD.
> And choose text mode installation.

Please don't top post.

Antonio, you could also try the vesa video driver (enter "linux vesa" at
the first prompt) or VPNC (see the installation notes) if you have
another working computer to run the install from.  The graphic install
is much more pleasant than the text install, if you can get it to work.

> 
> On Wed, Jun 4, 2008 at 9:38 AM, antonio.barragan
> <antonio barragan ucv ve> wrote:
> >
> > Dear All
> >
> > I have a linux box which is as follows:
> > MSI K8T Neo-V Mainboard, 1 GB RAM
> > Athlon 3000 processor
> > Samsung 160 GB HDD SATA
> > Seagate 40 GB IDE HDD
> > Lite-On DVD RW unit SATA
> > PNY Verto Nvidia 6200 graphics card, 256 MB, Digital and analog output
> > Samsung SyncMaster 940 BW monitor (19 inch, WXGA mode)
> > The machine is configured to boot from the DVD unit.
> >
> > I have been trying  to install Fedora 8, but so far,  this is what happens:
> >
> > - The first menu (text) where you could choose text mode installation
> > goes so fast
> >  there is no time to do anything
> > - The splash menu does not appear at all
> > - After quite a while (several minutes) the following messages appear:
> > \"loading vmlinuz\" and
> >  \"loading initrd.img\"
> > - A sequence of messages appear next, but they go quite fast. The last
> > one is recognizing the VC
> >  as a Nvidia NV44A (GeForce 6200)
> > - Then the anaconda seems to start.
> > - From there on, a white screen appears, as if the graphics installation
> > tried to start, but
> >  there\'s only the white screen without any kind of icons or messages
> > and the system stays
> >  like that forever (I waited for half an hour and nothing else happened!)
> >
> > - The monitor has 2 modes: Analog and Digital. I tried both with the
> > same result
> >
> > BTW, his happens the same with OpenSuse 10.3
> >
> > I will greatly appreciate any help or hint with this
> >
> > Thanks in advance
> > Antonio Barragan
> >
> >
> > --
> > fedora-list mailing list
> > fedora-list redhat com
> > To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> >
> 
> 
> 
-- 
                Matthew Saltzman

Clemson University Math Sciences
mjs AT clemson DOT edu
http://www.math.clemson.edu/~mjs


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]