[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

VMware Workstation Weirdness - Can't Launch VM



I've been scouring the VMware communities and forums for this as well,
but I thought I would also ask here.

Has anyone else seen the following error on VMware Workstation 6.5b
(build 91182) when trying to launch a virtual machine?

================================================
VMware Workstation unrecoverable error: (vcpu-0)
VCPU 0 RunVM failed: Operation not permitted.
A log file is available in "/opt/Virtual Machines/Windows XP
Professional Test/vmware.log".  A core file is available in "/<path to
virtual machine>/core.#####".  Please request support and include the
contents of the log file and core file.  
To collect data to submit to VMware support, select Help > About and
click "Collect Support Data". You can also run the "vm-support" script
in the Workstation folder directly.
We will respond on the basis of your support entitlement.

Unable to change virtual machine power state: Cannot find a valid peer
process to connect to.
================================================

Not sure what the problem is. Running on a Quad-core Intel with 4GB RAM,
plus the latest F9 kernel and patches. Ideas welcome...

Cheers,

Chris

--
=========================================
"In theory there is no difference between theory and practice.
In practice there is."

--Yogi Berra



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]