[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: F8 All multi media is TRIPLE SPEED!



2008/6/23 wwp <subscript free fr>:
> Hello Nat,
>
>
> On Mon, 23 Jun 2008 11:50:07 -0400 "Nat Gross" <nat101l gmail com> wrote:
>
>> 2008/6/23 wwp <subscript free fr>:
>> > Hello Nat,
>> >
>> >
>> > On Sun, 22 Jun 2008 20:15:06 -0400 "Nat Gross" <nat101l gmail com> wrote:
>> >
>> >> Running Fedora 8 32 bit on an Intel 1.6ghz. (This box has run Fedora
>> >> since FC Test 3.) (Latest yum updates.)
>> >> About 2 weeks ago, my sound/video system started playing back
>> >> everything at double-triple speed!
>> >>
>> >> Actually video seems like double speed but audio is like 3-4x!
>> >> Over the time in years from FC3, 4, 5, 6, 8, there have been various
>> >> multimedia engines installed on this box.
>> >> I have no idea where to start!
>> >> Any idea please?
>> >
>> > Same here but only few .wav files are impacted, I noticed this change
>> > after a yum update (kerbel + alsa 1.0.16? + reboot), approx. two weeks
>> > ago.
>> >
>> It happens in ALL apps, including Flash media (mlb, youtube, cbs/nbc),
>> as well as offline programs including RealPlayer, Kplayer, and others.
>> It happens in kde and gnome.
>>
>> I don't think I'll try Rick Moore's advice<g> but I'll try Micheal's ideas.
>> nat
>> Hey Rick M. Was your advice, um.. SOUND advice?
>
> IMO, Ric's messages was more noise than sound :). Michael's suggestion
> sounds (!) valuable even for my own problem.

Ok. I don't have pulseaudio loaded. I tried loading it and nothing changed.
With Aplay, I'm having a problem finding test media for it. Any wav
file I threw at it,
it refused to play because:
aplay: test_wavefile:749: can't play not PCM-coded WAVE-files

nat


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]