[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Hang coming out of suspend



On Tue, Nov 11, 2008 at 02:52:20PM -0800, Geoffrey Leach wrote:
> Bugzilla 471139 has been submitted. I resisted the temptation to 
> summarize the experience of others. Please chime in with your 
> experiences.

You [plural] should specify the graphics card in use, I haven't been able
to get my T61p with nvidia graphics to resume. 

I am on current up to date F9, non-nvidia binaries.

lshal (I don't know where hal gets this) shows:

# lshal | grep system.hardware
  system.hardware.primary_video.product = 1065  (0x429)  (int)
  system.hardware.primary_video.vendor = 4318  (0x10de)  (int)
  system.hardware.product = '6460DUU'  (string)
  system.hardware.serial = 'L3L0352'  (string)
  system.hardware.uuid = '17F08681-49AD-11CB-A689-EA57506D20E9'  (string)
  system.hardware.vendor = 'LENOVO'  (string)
  system.hardware.version = 'ThinkPad T61'  (string)

And lspci has:
	01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation Quadro NVS 140M

The best I've gotten so far is by using:
	pm-suspend --quirk-s3-mode --quirk-vbemode-restore

With the above used to suspend, on resume the system comes back but the
video is blank/black, but I don't get a hang (caps lock works, and I can
type and see disk activity, and blindly reboot). Other combinations of
pm-suspend seem to hang :-(

Does anyone have suspend / resume working with a thinkpad T61 6460DUU (or
thinkpad T61 with nVidia Quadro NVS 140M)?

-- Patrick Mansfield


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]