[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: middle mouse - how to configure ?



On Thursday 20 November 2008 03:44:04 pm kevin kempter wrote:
> Hi All;
>
> I have a Logitech Nano VX wireless mouse - I'm running Fedora 9 & KDE4
> in a VM
> (Vmware Fusion on a mac)
>
> Anyone kow how I can setup the middle mouse button ? my xorg.conf has
> no mouse
> section (see listing below)
>
> Thanks in advance
>
>
>
>
>
> # cat /etc/X11/xorg.conf
> # Xorg configuration created by system-config-display
>
> Section "ServerLayout"
>          Identifier     "single head configuration"
>          Screen      0  "Screen0" 0 0
>          InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
> EndSection
>
> Section "ServerFlags"
>          Option      "NoAutoAddDevices"
> EndSection
>
> Section "InputDevice"
>
> # keyboard added by rhpxl
>          Identifier  "Keyboard0"
>          Driver      "kbd"
>          Option      "XkbModel" "pc105"
>          Option      "XkbLayout" "us"
> EndSection
>
> Section "Monitor"
>          Identifier   "vmware"
>          VendorName   "VMware, Inc"
>          HorizSync    1.0 - 10000.0
>          VertRefresh  1.0 - 10000.0
> EndSection
>
> Section "Device"
>          Identifier  "VMware SVGA"
>          Driver      "vmware"
> EndSection
>
> Section "Screen"
>
>      # Don't specify DefaultColorDepth unless you know what you're
>      # doing. It will override the driver's preferences which can
>      # cause the X server not to run if the host doesn't support the
>      # depth.
>          Identifier "Screen0"
>          Device     "VMware SVGA"
>          Monitor    "vmware"
>          DefaultDepth     24
>          SubSection "Display"
>
>          # VGA mode: better left untouched
>                  Viewport   0 0
>                  Depth     4
>                  Modes    "640x480"
>          EndSubSection
>          SubSection "Display"
>                  Viewport   0 0
>                  Depth     8
>                  Modes    "1280x1024"
>          EndSubSection
>          SubSection "Display"
>                  Viewport   0 0
>                  Depth     15
>                  Modes    "1280x1024"
>          EndSubSection
>          SubSection "Display"
>                  Viewport   0 0
>                  Depth     16
>                  Modes    "1280x1024"
>          EndSubSection
>          SubSection "Display"
>                  Viewport   0 0
>                  Depth     24
>
> Modes    "1920x1440" "1856x1392" "1792x1344" "1600x1200" "1400x1050"
> "1280x1024" "1280x960" "1152x864" "1024x768" "832x624" "800x600"
> "720x400" "640x480" "640x400" "640x350"
>          EndSubSection
> EndSection


Hi List

Sorry about the duplicate email - It seemed I was having email issues however 
it turned out that the issue is isolated to the postgres email lists


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]