[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: yum/rpm triggers "segment violation"



On Tue, 2008-11-25 at 17:45 +0100, Michael Schwendt wrote:
> On Tue, 25 Nov 2008 09:33:36 -0600, Aaron Konstam wrote:
> 
> > On Mon, 2008-11-24 at 23:12 +0100, Michael Schwendt wrote:
> > > On Mon, 24 Nov 2008 16:03:41 -0600, Aaron Konstam wrote:
> > > 
> > > > On Mon, 2008-11-24 at 16:06 -0400, Rodolfo Alcazar Portillo wrote:
> > > > > Hi. 
> > > > > 
> > > > > On friday I've installed a fedora9(i386). After "yum update" and
> > > > > rebooting, both yum and rpm commands show "segment violation", only "rpm
> > > > > --usage" works.
> > > > > 
> > > > What does:"only rpm usage works" mean?
> > > 
> > > Exactly what is written above. Running "rpm --usage" works, other
> > > commands cause a segfault.
> > > 
> > That is fine but on my F9 machine man rpm shows no --usage option.
> > So I am confused.
> 
> Yeah.
> 
> $ rpm --help|grep usage
>   --usage                          Display brief usage message
> 
> Which prints the same as running "rpm" without options.
> 
I love it when two different documentations don't return the same
information.&$%#
--
=======================================================================
"There are things that are so serious that you can only joke about them"
- Heisenberg
=======================================================================
Aaron Konstam telephone: (210) 656-0355 e-mail: akonstam sbcglobal net


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]