[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

SOLVED: Re: FC10 : x86_64 network does not start at startup



Thanks,

I edited it and did a restart and could login via ssh.
So the ethernet-adapter is ACTIVE.

Thanks
----- Original Message ----- 
From: "Iarly Selbir" <iarlyy gmail com>
To: "Community assistance, encouragement,and advice for using Fedora."
<fedora-list redhat com>
Sent: Thursday, November 27, 2008 5:10 PM
Subject: Re: FC10 : x86_64 network does not start at startup


> Interface ethernet :
> /etc/sysconfig/network-script/ifcfg-eth0
>
>
> Interface Wireless :
> /etc/sysconfig/network-script/ifcfg-wlan0
>
> Regards,
>
> ---------------------------------------------
> Iarly Selbir ( Ski0s )
>
>
>
> On Thu, Nov 27, 2008 at 3:53 PM, E.D. Grootjans
<edgrootjans versatel nl>wrote:
>
> > Thanks,
> >
> > But can you tell me where to find that network configuration file
> > I did find a Network Manager file but there was notthing like it in
it.
> >
> > Thx
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Iarly Selbir" <iarlyy gmail com>
> > To: "Community assistance, encouragement,and advice for using
Fedora."
> > <fedora-list redhat com>
> > Sent: Thursday, November 27, 2008 3:49 PM
> > Subject: Re: FC10 : x86_64 network does not start at startup
> >
> >
> > > After download the updates to fc10 the network configurations file
> > > (ifcfg-eth0 - ether and ifcfg-wlan0 wireless) has been changed:
> > >
> > > The changed line:
> > >
> > > from
> > >
> > > NM_CONTROLLED=YES
> > >
> > > to
> > >
> > > NM_CONTROLLED=NO
> > >
> > >
> > >
> > > I hope helped you.
> > >
> > > Regards,
> > >
> > > ---------------------------------------------
> > > Iarly Selbir ( Ski0s )
> > >
> > >
> > >
> > > On Thu, Nov 27, 2008 at 2:42 PM, lostson
<lostson lostsonsvault org>
> > wrote:
> > >
> > > > On Thu, 2008-11-27 at 15:38 +0100, E.D. Grootjans wrote:
> > > > > Hallo,
> > > > >
> > > > > By the update from FC8 to FC9 i did got the following network
> > problem.
> > > > >
> > > > > The ethernet connection did not correctly startup at boot.
> > > > > At every new boot the internet connection status was down
> > > > >
> > > > > When i started it with support-> network -> activated it
started.
> > > > >
> > > > > I hoped that this problem was solved in FC10- because more
people
> > did
> > > > > mention it.
> > > > > But also in FC10 my network interface is down after a startup.
> > > > >
> > > > > What do i have to do to fix this.
> > > > >
> > > > > ( I have this only in the x86_64 and not with the i386 version
on
> > > > > another computer)
> > > > >
> > > > > Erik
> > > > >
> > > >
> > > >  I get the exact same thing and have not found a way around it
yet.
> > > > --
> > > > LostSon
> > > >
> > > > http://lostsonsvault.org
> > > >
> > > > --
> > > > fedora-list mailing list
> > > > fedora-list redhat com
> > > > To unsubscribe:
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> > > > Guidelines:
> > > > http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines
> > > >
> > >
> >
> >
>
> ----------------------------------------------------------------------
--
> > --------
> >
> >
> > > --
> > > fedora-list mailing list
> > > fedora-list redhat com
> > > To unsubscribe:
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> > > Guidelines:
> > http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines
> >
> > --
> > fedora-list mailing list
> > fedora-list redhat com
> > To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> > Guidelines:
> > http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines
> >
>


------------------------------------------------------------------------
--------


> -- 
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> Guidelines:
http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]