[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Updates caused problems...



On Wed, 2008-10-01 at 09:24 -0700, Dan Thurman wrote:
> Antonio M wrote:
> >
> > 2008/9/29 Renich Bon Ciric <renich woralelandia com>:
> > > On Mon, 2008-09-29 at 08:11 -0700, Dan Thurman wrote:
> > >> 1) ASUS P5GC-MX/1333
> > >>
> > >> (a) If booting latest kernel: 2.6.26.3-29.f9.i686:
> > >>
> > >>    - No Gui startup after udev
> > >>    - mkrootdev: could not determine nfs root target
> > >>    - mount: missing mount point
> > >>    - setuproot: moving /dev failed (No such file or directory)
> > >>               : error mounting /proc (No such file or directory)
> > >>               : error mounting /sys (No such file or directory)
> > >>               : error mounting /selinux (No such file or directory)
> > >>     - switchroot: Mount failed
> > >>     - system hangs
> > >
> > > I had this same problem... changed to mandriva for the moment.
> > > 
> >
> > did you file a bug???
> >
> No.  I would even know how to report this and what I need
> to provide exactly that would aide in getting this issue resolved.
> 
> I have removed and reinstalled the latest kernel (2.6.26.3-29.f9.i686)
> and it still hangs.  I cannot use it and I am forced to use the previous
> kernel (2.6.25.14-108.f9.i686)
> 
> I have removed akmod and kmod, disabled livna, rebooted and interestingly
> the kmod warnings no longer appear during bootup and so it appears to have
> nothing to do with corrupting the startup gui, so it appears to be a 
> seperate issue.
> Also, interestingly, I cannot reinstall akmod/kmod (with livna disabled)
> because akmod/kmod are not available with the fedora-only repos.
> 
> So, I re-enabled the livna repos, attempted to reinstall akmod/kmod and 
> I get
> for every kmod module, errors similar to the following:
> 
> Error: Missing Dependency: kernel-uname-r = 2.6.25.3-18.fc9.i686 is needed
> by package kmod-ndiswrapper-2.6.25.3-18.fc9.i686-1.52-31.lvn9.i686 (livna)
> 
> Finally, the startup gui is still a very big annoyance for both
> kernels esp. with my less-experienced fedora users.
> 
> When will someone acknowledge if this is bug or not? Only one
> person acknowledged he had a problem as well as I.
> 
> I have already listed the specific motherboards in this posting and
> it has been a little more than a week with no resolution at this time.
----
The list provides community assistance when / where possible. It's a
great place for what often proves to be less than fully qualified help.

Bugzilla provides interaction with the Fedora developers/packagers. It's
the perfect place for qualified help.

Livna has their own support (Bugzilla)
http://rpm.livna.org/rlowiki/Bugzilla

It seems that if a number of other people on this list aren't
experiencing the same problems as you, the problems are somewhat unique
to you and the list may not be capable of providing the assistance that
you need.

Craig


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]