[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: gnash and swfdec won't work



2008/10/5 Richard England <rlengland verizon net>:
> Martín Marqués wrote:
>>
>> I have a problem with a specific flash, which are tutorials done in
>> presentations [1].
>>
>> The thing is, flash-plugin (from adobe) shows the flash .swf ok (on an
>> older i386 computer), with sound and everything. gnash and swfdec
>> don't (on my new AMD64). gnash and swfdec shows OK videos from youtube
>> and one of the most important newspapers of Argentina [2].
>>
>> What am I missing? Why does gnash show the youtube videos with sound
>> and everything, but not this powerpoint presentation[1]?
>>
>> [1]: http://www.aulaclic.es/power2007/t_1_1.htm
>> [2]: http://videos.lanacion.com
>>
>>
>
> If the link you are using to start the presentation is the one called
> "Inciar PowerPoint" with the animated video camera icon, it starts a
> javascript program.  Does your browser have javascript enabled?

Yes, javascript is enabled, the new window is opened, flash gets
loaded, but the animation doesn't start unless I click on the forward
botton.

> You don't indicated with browser you are using but if it is Firefox, you
> might also enter  "about:plugins" to see what plugins are available. I can
> see the presentation and I show

Sorry. Using firefox.

>   File name: libflashplayer.so
>   Shockwave Flash 7.0 r68

Adobe Flash works OK with the presentation. The problem is with swfdec or gnash.

-- 
Martín Marqués
select 'martin.marques' || '@' || 'gmail.com'
DBA, Programador, Administrador


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]