[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: TVtime and KWORLD PlusTV Analog lite PCI



--- On Sun, 10/12/08, dexter <dex mbox googlemail com> wrote:

> From: dexter <dex mbox googlemail com>
> Subject: Re: TVtime and KWORLD PlusTV Analog lite PCI
> To: "yordy" <ymedians yahoo es>, "Community assistance, encouragement, and advice for using Fedora." <fedora-list redhat com>
> Date: Sunday, October 12, 2008, 1:02 AM
> On Sun October 12 2008 04:18:19 yordy wrote:
> > see that board: UNKNOWN/GENERIC [card=0,autodetected],
> my card is not
> > recognize by mi kernel?
> >
> > Any idea to get working my tv card.
> 
> Did you try the extra modprobe.conf options laid out in
> this section:?
> http://linuxtv.org/v4lwiki/index.php/Generic_SAA7134_Card_Installation#Drivers_probing
> 
> ...dex
> 
> -- 

Great advice Dexter.  I have a similar card and I don't mess with the modprobe.conf file.  I use 

[root localhost ~]# rmmod saa7134
[root localhost ~]# modprobe saa7134 card=42 tuner=17

Then I have to 
[root localhost ~]# rmmod saa7134
again so I can get rid of Tv sound/hissing in the background :( 

to get my tv card going.  It is working great on a dual boot Fedora 10 Beta and Fedora 9 box :)

He has to use dmesg and then find the correct parameters and get it working 
[root localhost ~]# modprobe saa7134 card=X tuner=Y

Regards,

Antonio

[olivares localhost ~]$ uname -a
Linux localhost.localdomain 2.6.27 #1 SMP Fri Oct 10 21:49:51 CDT 2008 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux




      


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]