[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Installed Service Cannot Open Ports



On Thu, 2008-10-23 at 18:04 +0100, Steve Searle wrote:
> Around 04:00pm on Thursday, October 23, 2008 (UK time), Steve West scrawled:
> 
> > I installed a service with open tcp ports. When the machine boots the 
> > service starts after the network is configured but I cannot connect to the 
> > ports. When I run this services from root it all works fine and can connect 
> > to the ports. Any ideas?
> 
> My stock answer these days to any sort of problem liek this is to test
> it using network rather than Network Manager.
> 
> AS root:
> 
> # chkconfig NetworkManager off
> # chkconfig network on
> 
> Reboot.  If it now works and you don't need wireless, you have fixed it.
> If you need wireless log another NetworkManger defect use cas it cannot be used before you log in.e.
> 
> Please don't post HTML.
> 

Or to me more specific, if you are using NM the connection to the
network does not occur until you login. So you cannot use it until you
login.
--
=======================================================================
The Heineken Uncertainty Principle: You can never be sure how many beers
you had last night.
=======================================================================
Aaron Konstam telephone: (210) 656-0355 e-mail: akonstam sbcglobal net


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]