[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Fedora 9 Boot Problem



On Thu, Oct 23, 2008 at 2:25 PM, Jack Lauman <jlauman nwcascades com> wrote:
> I tied setting up a software RAID1 during the install but I kept getting an
> error saying that there was an existing partition on the second disk.
>
> I checked with fdisk /dev/sdb and found that there were no partitions that
> fdisk could see. I've never had this problem before.
>
> Is there something that changed in the Fedora 9 install procedure where RAID
> setups are concerned?
>
> Jack
>
> Aldo Foot wrote:
>>
>> On Thu, Oct 23, 2008 at 12:01 PM, Craig White <craigwhite azapple com>
>> wrote:
>>>
>>> BIOS Raid1 ?  on ASUS motherboard? sounds like fake raid and wouldn't be
>>> supported...at least not without some tacky vendor supplied driver.
>>> Perhaps you need to give us info on this BIOS RAID (lspci -v)
>>
>> I have a SuperMicro mobo that allows me to setup a Raid1 config. But a
>> driver
>> must be supplied during the OS installation so the OS can see and use the
>> raid.
>> The raid card has its own firmware and bios. The raid card's BIOS can
>> be accessed
>> during POST by pressing some key combination.
>>
>>
>> ~af
>>
>
> --
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines
>

Hi Jack Lauman!

I can find no Linux raid driver support for your SB700 south bridge.

It would appear that work to support this chipset is recent - see:

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/195354

Nice MB!

Have a lot of fun!

Tod


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]