[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: CUPS, Alpine, and printserving



Beartooth wrote:
> 	I've been advised, more or less btw in an otherwise scarcely 
> related thread, to quit using my KVM switch (which has spare USB ports 
> touted by the maker especially for printserving) as a printserver.
> 
> 	So I plugged the printer (an HP psc 1315v) into my #1 machine; 
> and I've been telling Firefox 127.0.0.1:631 on each of the machines, and 
> trying to get it to work.
> 
> 	I thought I had it; and when I print at all, it's most often from 
> Alpine 2.0. So I've been trying to print one Alpine message from each 
> machine.
> 
> 	One at least told me the printer seemed not to be connected. The 
> others have adamantly done nothing.
> 
> 	Since all I know of printing would go in a gnat's eye, and Alpine 
> has several printing options (none of which I understand well), my first 
> thought is to try to find out if I have a pure Alpine problem, a pure 
> CUPS problem, or something else. Can anybody tell??
> 
Dumb question - is the new printer connection set as the default
printer? I am guessing that the USB connection through the KVM
switch was the default printer on each machine.

Mikkel
-- 

  Do not meddle in the affairs of dragons,
for thou art crunchy and taste good with Ketchup!

Attachment: signature.asc
Description: OpenPGP digital signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]