[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Interactive startup on F10. Pressing "I" doesn't work



On Thursday 02 April 2009 22:47:21 Nigel Henry wrote:
>
> Are you trying this on F10, because I can't get into interactive startup on
> it.
>
> On F8, only one press of the i key is necessary.
>
> On F9 one press does not work, and multiple presses are needed. On F9 it's
> all a bit hit and miss. Rapid presses of the i key may work, sometimes a
> bit of delay inbetween keypresses work. As I say, on F9 it's a bit hit and
> miss.
>
> On F10, I can't get into interactive startup at all.
>
> As I said on an earlier post, getting into interactive startup is becoming
> more and more difficult. F8, and earlier are ok. F9, you have do multiple
> tries, but eventually get there. F10, from my personal experience, is
> impossible. It's really weird as all the /etc/rc.d/rc.sysinit scripts on
> F8, F9, and F10, appear to be identical.
>
> There has to be some easy fix here so that we can enter interactive startup
> in F10. Perhaps it's time to ask on the Fedora devel list.
>
F10 on my netbook - I started rapid taps of 'i' as soon as the BIOS screen 
disappeared and Fedora started.  Interactive mode came up as expected.

Anne
-- 
New to KDE4? - get help from http://userbase.kde.org
Just found a cool new feature?  Add it to UserBase

Attachment: signature.asc
Description: This is a digitally signed message part.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]