[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: KDE: Plasma not starting



On Thursday 09 April 2009 03:18:56 Kelly Miller wrote:
> For some reason, this laptop I installed Fedora 10 on doesn't seem to want
> to run Plasma from KDE4.  It ran Plasma fine under Fedora 9, and every
> other KDE program runs fine on it, but Plasma just hangs.  I tried deleting
> the settings folder for KDE and reloading, but that didn't work.  It's not
> an Xorg problem because Gnome runs fine, and KDM runs fine.  I'm looking
> for help in figuring out what the problem might be so I can fix it and get
> KDE running (the person in question specifically asked for KDE4, so please
> no "Just use (alternative desktop X) responses...").

Try removing the config files, which will be replaced automatically - 
~/.kde/share/config/plasmarc and plasma-appletsrc.  With any luck a clean 
start is all you need.

The only other thing I can think of is whether there is a problem with your 
video card, in that KDE4 stresses some parts of video drivers that are not 
used in other or earlier desktops.  It might be useful, if the above doesn't 
work, to tell us which video card you are using.

Anne
-- 
New to KDE4? - get help from http://userbase.kde.org
Just found a cool new feature?  Add it to UserBase

Attachment: signature.asc
Description: This is a digitally signed message part.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]