[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Never-ending boot progress



2009/2/10 Chris <chris1 noreply googlemail com>:
> Sounds like quite a weird problem which is never a good sign... Some
> slightly obvious suggestions that might help:
>
> 1. Try the "linux rescue" image from the installation CD/DVD.
> (Probably called something else now involving the word "rescue".
> 2. Do the recommended "chroot /mnt/sysimage".
> 3. Check the logs - /var/log/messages is probably the only one of
> relevance. That might tell you what's wrong, otherwise....
> 4. Try changing your default runlevel to level 3 by editing
> /etc/inittab and changing
>
> id:5initdefault:
>
> to
>
> id:3initdefault:
>
> If things work at that level, you know it's probably some issue
> related to the GUI, i.e. probably graphics drivers. You seem like you
> know your stuff so apologies if I'm stating the obvious but thought
> I'd put it down anyway in case it helps!
>
> Cheers, Chris.
>
>
> 2009/2/9 Tim Clarke <Tim Clarke manifest co uk>:
>> Hi - can anyone help with an install issue pls?
>>
>> On reboot after (several repeated!) seemingly good installs I just get
>> the progress bar at the bottom of the screen that slowly becomes fully
>> white. On pressing ESC i get four lines saying
>>        reading logical volumes
>>        found vol0...
>>        found vol1...
>>        2 volumes in group vol0 now active
>> but no disk activity! I've left it overnight but its just hung there.
>> Any additional diagnosis steps I can perform here?
>>
>> Tim Clarke
>>
>> --
>> fedora-list mailing list
>> fedora-list redhat com
>> To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
>> Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines
>>
>
> --
> fedora-list mailing list
> fedora-list redhat com
> To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines
>

have you tried ro have full boot verbose report removing related option??
and have a look to this bug that is for rawhide but it might apply to you.
 Bug 479525 -  Kernel .29 doesn't complete booting in Rawhide

-- 
Antonio Montagnani
Skype : antoniomontag


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]