[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: fedora 11: (testing results) fyi



gary artim wrote:
On Tue, Feb 10, 2009 at 10:01 AM, Bill Davidsen <davidsen tmr com> wrote:
gary artim wrote:
Bill -- what OS where you running on KVM? Just curious cause I have
some users that run xp under vmplayer and am looking to switch to KVM.

I run KVM on FC9 with whatever comes with on a quad Intel Q9400, and that's
where I did my test install. I'm going to try the live CD later today, and
if it works well I'll install on a laptop, since it can't really hurt
anything.

I also run FC9 on my dual-core AMD Acer laptop, KVM works there, and on a
hacked FC6 system with dual-core i6600 and a more recent version of KVM (65
from memory). That runs the system I'm writing on, which is RH8 upgraded in
stages to FC9.

On Sun, Feb 8, 2009 at 6:29 PM, Bill Davidsen <davidsen tmr com> wrote:
gary artim wrote:
guess I should bugzilla some of these, but in general I had good
results. The segfault in ld-linux showed up in the log
but I only noted when check for error messages.

I did an install in a VM under KVM for a smoke test before actually
putting
it on a machine. Video worked, although I did have to install
system-config-display and set the display type before I could get the
resolution I wanted.

I will test on a real machine if it looks good with a little use...

--
Bill Davidsen <davidsen tmr com>
 "We have more to fear from the bungling of the incompetent than from
the machinations of the wicked."  - from Slashdot

--
fedora-list mailing list
fedora-list redhat com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines


are you running WinXP under kvm? -- gary

Well, to the extent that I have done the install as a proof of concept, and it looked okay to me. I'm not running XP at all for anything, the only Windows in my life is 98SE, and that runs (crawls, actually) in emulation under qemu, but doesn't work right in hardware assisted KVM. Avi told me it had to do with doing too much in real mode, which wasn't handled properly.

I have a Win7 I intend to install soon, I'm told by other that it will work under FC9.

--
Bill Davidsen <davidsen tmr com>
  "We have more to fear from the bungling of the incompetent than from
the machinations of the wicked."  - from Slashdot


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]