[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: network problem



On Friday 02 January 2009, Gerhard Magnus wrote:
>I have a small home LAN that I am starting to upgrade from FC9 to FC10.
>As the network is still "hardwired" with ethernet cable and the boxes
>all have static IP addresses I would like to continue using the old
>network service rather than NetworkManager.
>
>After installing FC10 on one of the machines without problems, I stopped
>and disabled NetworkManager and configured the network using the widget
>System -> Administration -> Network from the gnome desktop and filling
>in the "DNS" and "Hosts" information as with FC9. But then I made a typo
>in editing device etho under the "Devices" tab -- I accidentally typed
>in the gateway address instead of 255.255.255.0 in the "Subnet mask"
>field. Now whenever I try correcting this from the "network" widget the
>field reverts back to what I mistakenly typed in before. This is
>apparently why I can't reach the network from this box.
>
>Is there an easy fix to this -- short of doing the installation over?
>Thanks for the help!
>
>Jerry

I think you need to be root to do that and make it stick.

-- 
Cheers, Gene
"There are four boxes to be used in defense of liberty:
 soap, ballot, jury, and ammo. Please use in that order."
-Ed Howdershelt (Author)
Mal: "Just get us on the ground!"

Wash: "That part'll happen, pretty definitely."
				--"Serenity"


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]