[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: rpmbuild not working on FC 10



Linux student wrote:
> Hi ,
> 
> I am trying to build rpm using same spec files i've used on FC8 but
> after upgrading my system to FC10 rpmbuild not working for me :
> 
> rpmbuild  -bb xxxxxxxx.spec
> 
> Processing files: xxxxxxxxxxxx-1.0-1
> error: File not found:
> /root/rpmbuild/BUILDROOT/xxxxxxxx-1.0-1.i386/usr/local/bin/xxxxxxxxx
> error: File not found:
> /root/rpmbuild/BUILDROOT/xxxxxxxx-1.0-1.i386/usr/local/bin/xxxxxxx
> error: File not found:
> /root/rpmbuild/BUILDROOT/xxxxxxxxx-1.0-1.i386/etc/cron.d/xxxxxxxx
> 
> 
> RPM build errors:
>     File not found:
> /root/rpmbuild/BUILDROOT/xxxxxxxxxxx-1.0-1.i386/usr/local/bin/xxxxxxx
>     File not found:
> /root/rpmbuild/BUILDROOT/xxxxxxxxxxx-1.0-1.i386/usr/local/bin/xxxxxxx
>     File not found:
> /root/rpmbuild/BUILDROOT/xxxxxxxxxxx-1.0-1.i386/etc/cron.d/xxxxxxxx
> 
> 
> Am missing something here or is this some kind of bug in FC10
> 
> 
> 
> Installed versions are :
> rpm-4.6.0-0.rc3.1.fc10.i386
> rpm-build-4.6.0-0.rc3.1.fc10.i386
> 
> 
> Thanks.
> 


Well first thing to check, is to see if those files are really there,
and if not /where/ are they?  I mean if this is all the output you get
when running the rpmbuild command, then those files aren't there and you
need to find them.

-- 
Frustra laborant quotquot se calculationibus fatigant pro inventione
quadraturae circuli

Mark Haney
Sr. Systems Administrator
ERC Broadband
(828) 350-2415

Call (866) ERC-7110 for after hours support


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]