[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: x86_64 install stuck "no driver found"



On Sun, Jun 21, 2009 at 9:15 AM, Mike Chambers<mike miketc net> wrote:
> Like I mentioned below, why not just try the install "as is" and let it
> try to "detect" your drivers first?  I use forcedeth and it's detected
> automatically as well.

I did not see any option to get out of that infinite loop - get "no
driver", then "select driver", and repeat. Do have the "back" button,
but that goes back to the start. No way to get out of it for the
x86_64 install.
And not even clear what driver it is complaining about - says
"installation media driver problem" - can't be network (I'm not
installing from network), can't be DVD (I'm installing from DVD, and
it booted from DVD, and started the install process), maybe it is the
on-board SATA driver for the hard-drive? The x86_64 install also used
a text-based menu
Then I tried the i386 version and that goes through the full install
process just fine, and uses graphical menu.


> -------- Forwarded Message --------
>> From: Mike Chambers <mike miketc net>
>> To: Community assistance, encouragement, and advice for using Fedora.
>> <fedora-list redhat com>
>> Subject: Re: x86_64 install stuck "no driver found"
>> Date: Sun, 21 Jun 2009 08:13:23 -0500
>>
>> On Sat, 2009-06-20 at 21:13 -0400, B Wooster wrote:
>> > Strange - says unable to find driver for this installation type - am
>> > booting off DVD, and it read the DVD, booted, and then says "No driver
>> > found"? Is that referring to some other device and not the CD/DVD
>> > drive?
>> >
>> > I also tried the i386 DVD, and that seems to proceed much more ahead,
>> > on same machine.
>> >
>> > This is for a GIGABYTE GA-73PVM-S2
>> > http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2734&ProductName=GA-73PVM-S2
>> > and I understand it needs "forcedeth" for networking, but I tried
>> > selecting that on the "Select Driver" menu, but no luck, continue to
>> > loop around the "No driver found", "Select driver" menus in the
>> > install. Any ideas? Thanks in advance.
>>
>> My motherboard has that network driver as well but I don't have to
>> select any drivers to do the install.  It's all detected during it.
>> Maybe you just need to try and install and let it try to detect it all?
>>
> --
> Mike Chambers
> Madisonville, KY
>
> Fedora Project - Bugzapper, Tester, User, etc..
> miketc302 fedoraproject org


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]