[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Problems Installing Fedora x86_64



Craig
I don't think the grub-install command is running. When I run it excluding the verbose option it returns the message

"No suitable drive was found in the generated device map"

Maybe that is why the folder doesn't exist or has not been created yet.


Sent from my iPhone
Daniel J Celta
Cell - 561 307 0974
Office - 713 230 3087

On Jun 22, 2009, at 10:41 PM, Craig White <craigwhite azapple com> wrote:

On Mon, 2009-06-22 at 22:34 -0500, Daniel J Celta wrote:
Craig,
Like you said the command "grub-install -v /dev/sda" works.
It returs the following:

"grub-install (GNU GRUB 0.97)"

After exit the chroot and the shell reboot.
Andafter taking out the DVD,  the computer hangs and do not do
anyting......????
----
you can try 'grub-install -v /dev/sdb' and then for sdc and sdd - the
thinking is that the device order is different when you boot from DVD
and when you don't.

If that fails, you might want to post the contents
of /boot/grub/grub.conf

Craig


--
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.

--
fedora-list mailing list
fedora-list redhat com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Communicate/MailingListGuidelines


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]