[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: skype audio problems



On Tue, 2009-03-10 at 21:38 -0300, Renato de Oliveira Diogo wrote:
> Hi Dave
> 
> I had a like problem, and after a long time my Skype works. Follow
> below the link that I wrote: http://www.rdiogo.com.br/wordpress/?p=52
> 
> This is in portuguese, but may help you.
> 
> []s
> ________________________________________________
> Renato de Oliveira Diogo
> 
> Bacharel em Ciência da Computação
> UNESP - Bauru
> 
> LPIC1 - Linux Professional Institute Certification - Nível 1
> 
> renato diogo gmail com
> renato diogo yahoo com br
> 
> 
> On Tue, Mar 10, 2009 at 21:28, Dave Feustel <dfeustel mindspring com>
> wrote:
>         I have Skype software installed and I have been trying to make
>         a test
>         call. audio output worked, but mike did not. So I did a yum
>         install:
>         yum install 'alsa-*'. Now neither audion output nor mike
>         works.
>         The test call reports an unspecified audio problem.
>         
>         What do I need to do to get skype test call to work?

Sorry I lost Dave's reply to Renato's message but I believe he said he
needed a page in English - if you go to this url:
http://www.google.com/language_tools
and paste in Renato's link, then select Portugese -> English, it will do
the translation for you.

hth, Fred



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]