[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: xmgrace/fedora 10



On Tue, 17 Mar 2009, José Matos wrote:

On Friday 13 March 2009 19:52:09 Patrick Dupre wrote:
On Fri, 13 Mar 2009, José Matos wrote:
On Friday 13 March 2009 18:25:24 Patrick Dupre wrote:
Hello,

On one machine fedora 10, the axis label of xmgrace are not readable
on the screen, however, when I print the graph, it is OK !
It seems a graphics issue that only appears with xmgrace !

Do you have an intel graphic card?

yes

Q965 with intel graphics media accelerator 3000
.

This is bug 484273:
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=484273

I will ask for help with the intel driver guys since I am  not able to
reproduce this problem with other cards (I have tested ATI, Sis and nvidia).

This is eaxctly the same problem that I am facing with a Q965 Express
Chipset.
How can I help:
By default their is not xorg.conf file, but if I create one and
set the Driver to versa, then the problem disappears !
I am using gnome, with KDE, xmgrace just aborts

How, I do experience similar problem with Perl/Tk, the entry text
widgets does not work, but if I run the same application by usin
KDE, then it works. However, this problem is not solved by switching
from intel to versa driver.

Regards.

--
---
==========================================================================
 Patrick DUPRÉ                      |   |
 Department of Chemistry            |   |    Phone: (44)-(0)-1904-434384
 The University of York             |   |    Fax:   (44)-(0)-1904-432516
 Heslington                         |   |
 York YO10 5DD  United Kingdom      |   |    email: pd520 york ac uk
==========================================================================

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]