[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Redhat 2 error message during kernel install



Hi all,

I know this is not Fedora but it is close enough I think.

I have just updated a Redhat 2 box running kernel "
uname -a
Linux erato 2.4.9-e.72enterprise #1 SMP Tue Jul 3 21:57:23 EDT 2007 i686 unknown

When installing a new kernel after downloading it via rhn I got the follwoing:
[root erato up2date]# rpm -ivh kernel/kernel-enterprise-2.4.9-e.74.i686.rpm
Preparing...                ########################################### [100%]
   1:kernel-enterprise      ########################################### [100%]
All of your loopback devices are in use!

I checked arounf the web but struggled to find an answer.
It seems according to grub it did not write the initrd line into the
config, so I guess the initrd went wrong.

I looked at the mods loaded and noticed no loop device, however after
the attemped install the folloing line appeared.
[root erato up2date]# lsmod
Module                  Size  Used by    Not tainted
loop                   11952   0

At this point I ran out of ideas, can anyone suggest what step to take
next, this is a live server and as such do not want tt do lots of
reboots, it is also a remote server that I only have access to via
ssh, so want to be careful about what I do to the network and loopback
device.

Thanks

Paul

--


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]