[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Worrying AVC messages



On Wednesday 24 January 2007 16:52, Daniel J Walsh wrote:
>
> There were two different types of avc in your email.  The first
> concerning postfix should be fixed in the next update.   Getting the
> /dev/video1 to come up properly is the other.   Something is wrong in
> the way you are telling udev to create these devices, unfortunately I
> have no idea, how to fix.
>
/dev/video1 isn't a problem.  There's the usual issue of which order the 
video*s are allocated, and I tried to create udev rules to handle this.  One 
works, one doesn't.

This works:

KERNEL=="video*", SYSFS{model}=="Pixart PAC207-BCA", SYMLINK+="webcam"

and /dev/webcam points to the correct /dev/video*, whichever one matches the 
model.

This doesn't - the /dev/DC10+ never gets created:

 KERNEL=="video*", SUBSYSTEM=="video4linux", SYSFS{name}=="DC10plus_0_", 
SYSFS{dev}=="81:1", SYMLINK+="DC10plus", GROUP="video"

This is a pci capture card.  The definintions were taken directly from 
udevinfo.

I've read until my eyes closed, without getting any further with this.  I can 
live with the situation, but I'd love to have it really working.  I 
appreciate that you are all very busy people, but as I said before, if I can 
help, I will.

Anne

Attachment: pgpWJPH1lld2o.pgp
Description: PGP signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]