[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: FC6 T1 installer problems



On Mon, 2006-06-26 at 13:24 -0400, glenn wrote:
> I burnt the DVD for FC6 T1.
> 
> I used the media check of the installer and the DVD passed.
> 
> I use "linux text" as the install mode.  This proceeded until as 
> expected until it went to format the disc.  Then the install failed.
> 
> I retried the proceed 3 times with the same result each time.
> 
> I then attempted the default graphical install (UGH).
> 
> I selected all pkgs and 'custom now'.  I select everything except the 
> language options (selected 11 out of 36 possibilities).
> 
> I selected activate eth0 at boot time.  I specified the host name and 
> the host IP/mask.  The installer warned I had not specified the gateway, 
> but did not offer a method to define the gateway.
> 
> When the install completed, I had not network connectivity.
> ===
> I then restarted the install, and tried manual vs DHCP for initializing 
> the network.  Only DHCP would define the gateway.  While I would supply 
> the parms to the MANUAL mode, the install warned I had NO gateway 
> specified. This is a useless configuration for me as I always specify 
> the host name and IP/mask manually.  Thus I will be waiting for FC6 T2 
> to see if there is anything useful in the install version.
> 

BZ number?
installer problem.
> -- 
> Glenn Simpson VE3DSP
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]