[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Issues with system-config-httpd and apache mods



Misha Kononov wrote:
Alright, trying to get httpd up and running for a local testing server. I removed everything related, then used yum to install httpd and system-config-httpd.

[misha panoz etc]$ sudo ./init.d/httpd start
Starting httpd:                                            [  OK  ]
[misha panoz etc]$ sudo ./init.d/httpd stop
Stopping httpd:                                            [  OK  ]

Looks good so far, then I used system-config-httpd to make some changes (default root directory and server name, nothing else) and upon trying to start it again I get
[misha panoz etc]$ sudo ./init.d/httpd start
Starting httpd: httpd: Syntax error on line 170 of /etc/httpd/conf/httpd.conf: Cannot load /etc/httpd/modules/mod_access.so into server: /etc/httpd/modules/mod_access.so: cannot open shared object file: No such file or directory
                                                          [FAILED]

Haven't really played around with it much yet, but initially feels like either a packaging issue or an issue with the way s-c-httpd is writing the httpd.conf.

--Misha

Note to self: check Bugzilla first. This issue is open and there is a patch for it here: https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=180056 . Sorry for the post -- just laziness on my part.

--Misha


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]