[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: about firefox ... / dont understand anything



On Wed, 2006-03-15 at 19:26 +0100, LarryT wrote:
> Just to tell :
> Have done the upadte with yum.
> Have removed firefox : it worked nice.
> Have re-installed firefox : pc freezes !
> Have removed and restarted : seems to be good.
> :-/
> 
> Larry tb wrote:
> > Removing firefox but just when openning mozilla, it's the same : pc 
> > freezes !
> > blaah !
> > 
> > Is there any kind of output i could look for and past ?
> > 
> > 
> > Larry tb wrote:
> >> Waow ! Awsome jim. This is coool :) --> i get my mozilla icon.
> >>  but now back to firefox :( to try to find out the problem
> >> No plugin installed neither flash ! just 1.5.0.1-9 and few languages 
> >> with it (i didn't ask for !)
> >>
> >>
> >> Jim Cornette wrote:
> >>
> >>> Larry tb wrote:
> >>>
> >>>> ...and im sure Firefox is in question, 'cause with Mozilla (which 
> >>>> have no icon to be run ! --> have to lunch it from shell) i have no 
> >>>> problem.
> >>>> Actually updating firefox to 1.5.0.1-9.....
> >>>>
> >>>
> >>> The reason that you have no Mozilla ICON is that the mozilla.desktop 
> >>> is set to not display the ICON in the menus by default. The 
> >>> mozilla.desktop file is in the /usr/share/applications directory.
> >>>
> >>> You may be able to change NoDisplay=true to NoDisplay=false like I 
> >>> always do and the mozilla ICON will show up in the Internet menus.
> >>>
> >>> I have not tried to change this via the menu editor, this may or may 
> >>> not work also.
> >>>
> >>> yum remove beagle might work to get firefox working also. :-)
> >>>
> >>> Jim
> >>>
> >>> cat mozilla.desktop
> >>> [Desktop Entry]
> >>> Name=Mozilla Web Browser
> >>> GenericName=Web Browser
> >>> Comment=Browse the web
> >>> Exec=mozilla %u
> >>> Icon=mozilla-icon
> >>> Terminal=false
> >>> Type=Application
> >>> NoDisplay=false # This is set to true by *default.*
> >>> MimeType=text/html;text/xml;application/xhtml+xml;application/vnd.mozilla.xul+xml;text/mml; 
> >>>
> >>> Encoding=UTF-8
> >>> X-Desktop-File-Install-Version=0.10
> >>> Categories=Network;Application;X-Fedora;
> >>>
> >>>
> >>>
> >>
> > 
> 

BTW,
Might have missed it, did you post your hardware configuration?
Driver configuration?

Gilboa



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]