[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: ata_piix and ide drivers in kernel



On Mon, 2006-10-02 at 01:40 -0400, Dave Jones wrote:
> On Mon, Oct 02, 2006 at 02:11:17PM +1000, Rodd Clarkson wrote:
>  > >  > >  > kernel parameters:
>  > >  > >  > libata atapi_enabled=1 ide hdc=noprobe
>  > >  > > Asides from the hdc=noprobe, the rest of the command line does nothing
>  > >  > > in current kernels.  libata.atapi_enabled=1 *used* to do something,
>  > >  > > but now that's the default (Also you missed the all important '.').
>  > >  > > And 'ide' doesn't do anything, and never did afair.
>  > >  > 
>  > >  > I hate to ask this question, but why do I need to manually supply a
>  > >  > command line argument for this to 'Just Work'?
>  > > 
>  > > It's a bug.  You're correct in thinking that it should "just work".
>  > 
>  > Thanks Dave.  I take it someone is working on fixing this bug?  Is there
>  > a bugzilla entry somewhere I could track?
> 
> Doesn't ring a bell, and it doesn't show up on the SATA bug tracker list..
> (https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/showdependencytree.cgi?id=FCMETA_SATA)
> Though that's fallen a bit by the wayside in recent times, so there may
> be SATA bugs that aren't listed on there.
> 
> It won't hurt to file a new one.

Added:

https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=208817


R.



-- 
"It's a fine line between denial and faith.
 It's much better on my side"


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]