[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Hosed ethernet connection



Ah the fun of living on the bleeding edge ...

I decided to play around with KDE today and to update my system in general, which I do every few days or so. Imagine my surprise when all of a sudden eth0 cannot be activated. I get:

root localhost ~]# service network restart
Shutting down interface eth0:                              [  OK  ]
Shutting down interface eth1:                              [  OK  ]
Shutting down loopback interface:                          [  OK  ]
Bringing up loopback interface:                            [  OK  ]
Bringing up interface eth0:
Determining IP information for eth0...RTNETLINK answers: Network is unreachable
 done.
RTNETLINK answers: No such device
                                                           [  OK  ]
Bringing up interface eth1:  Error for wireless request "Set Mode" (8B06) :
    SET failed on device eth1 ; Operation not supported.
Error for wireless request "Set Frequency" (8B04) :
    SET failed on device eth1 ; Device or resource busy.

Determining IP information for eth1... done.
                                                           [  OK  ]

I'm pretty certain the KDE switch had nothing to do with the problem and the yum update had everything to do with it. I noticed the thread on glibc being an X issue but X works fine for me. Any suggestions on which module to file this bug against?

Thanks,

-pmr


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]