[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: more emacs problems ...



On 04/04/2009 11:31 AM, Michal Jaegermann wrote:
On Fri, Apr 03, 2009 at 01:45:14PM -0700, Per Bothner wrote:
As mentioned before, the installed /usr/bin/emacs (Rawhide)
has excruciatingly slow redisplay.  That is still the case.

So I've been using emacs-23.0.91.  This worked fine until a
few days ago, but now that won't even start up - I get the
error:
Invalid regexp: "Unmatched ( or \\("

No idea where there is coming from.

I do not observe, for what this is worth, either the first or the
second problem on my system (x86_64 installation).

There are 3 apparently-separate problems.

OTOH this is a
default emacs-22.3-10.fc11 and I did not try any experiments with
emacs-23.

Problem 1 is slow re-display using the default rawhide
(emacs-22.3-10.fc11.i586), as reported here:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=487757

The bug entry has comments from two others confirming the problem.

Problem 2 is the "Invalid regexp" message.  This happens with
emacs-23.0.91 compiled-from-source on 2009-03-05.

Problem 3 trying to build emacs-23.0.92 from source now.
That build never finishes, while trying to compile the .el files.

Did you try to start 'emacs -Q'?  Just to see what will happen.

-Q makes no difference to either problem 1 or problem 2.

I'm making do with /usr/bin/emacs -nw and xterm-mouse-mode.
That allows mouse clicking, but I miss being able to use
my mouse's scroll wheel ...
--
	--Per Bothner
per bothner com   http://per.bothner.com/


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]