[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: No i386 images in rawhide,



>> Details please? Actual rpmdb *corruption* is rare, it's almost always
>> something else. "Last couple of days" sounds like it could be the
>> related to the NSS caused breakage.
>
> When on an x86_64 system and trying to compose an i386 install tree, the
> buildinstall process falls over when trying to compose the image due to
> what looks like rpmdb corruption, but could be something else.  Note
> that we explicitly rm -f the /var/lib/rpm/__db* files before running
> pungi (buildinstall).  I am not able to reproduce outside our build
> environment, and even outside this particular host, yet.  Still
> investigating.
>
> http://kojipkgs.fedoraproject.org/mash/rawhide-20090403/logs/i386.log

I'm getting that exact error on a Fit-PC machine (AMD Geode of similar
spec to the OLPC) that's running Fedora 10. I went to upgrade it on
the weekend to F11 beta. As part of the yum upgrade I did a "yum
upgrade rpm yum" which of course pulled in python. The geode is
capable of cmov so it has a i686 glibc installed (but it complains
about the arch) so rather than installing the i386 F10 glibc so it
would go smoothly I used rpm to install the F11 i586 glibc package.
Everything runs fine but I get the same errors with rpm so its stuck
in that state at the moment. I went to do a clean install of F11 but X
fell over (which worked on F10 install) so I haven't bothered to go
any further if you want me to run some tests.

Peter


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]