[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Flash on Rawhide (with nvidia's binary driver)



On 04/20/2009 05:13 PM, Adam Williamson wrote:
On Mon, 2009-04-20 at 16:30 -0400, Will Woods wrote:

  
Here is the bugzilla link: 
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=477110
      
We talked about this on IRC earlier, but for the record - please note
the files in the backtrace for this crash:
  /lib/libc.so.6[0xafea41]                                                                                                                                         
  /usr/lib/nvidia/libGL.so.1[0x1d3f8e5]   

And the backtrace itself:
  #5  0x01d3f8e5 in ?? () from /usr/lib/nvidia/libGL.so.1
  [...]
  #25 0x9c93b9f6 in _init () from /usr/lib/nvidia/libGLcore.so.1

The proprietary, closed-source nvidia driver is almost undoubtedly the
cause of your problem. If anyone who *isn't* using closed-source
graphics drivers can reproduce this problem, we might have some hope of
debugging that. Otherwise all you can really do is ask nvidia to fix
their code.
    

FWIW, I'm using the proprietary driver too (remember I posted that this
is *not* happening to me).
  
IIRC, you are using x86_64, though, which is another variable in the mix.
--
Brian Vuyk
Web Design & Development
T: 613-534-2916
Skype: brianvuyk
brian brianvuyk com | http://www.brianvuyk.com

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]