[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: yum cpio: md5sum errors



On Fri, Feb 27, 2009 at 02:11:36PM -0500, Scott Robbins wrote:
> On Fri, Feb 27, 2009 at 01:57:16PM -0500, Joshua C. wrote:
> > 
> > did rpm-4.6.0-8 from koji work for you?
> 
> Didn't try that one last night, it was already pretty late.  I will
> try tonight.  (I was just trying to get rpm from the installation DVD
> files.)

Ok, I tried koji and it was the same issue--it wants bash.

So, for curiosity, I did a small install from a fresh iso.

Same issue. 

It looks as if anyone trying to install from an alpha ISO, at least the
DVD, will run into this.

There hasn't been a mention of the problem on this list, nor release
notes, nor anywhere save a few posts on devel list which made me think
it was a rather isolated issue.  

I see very little mention of it.  However, if it is the case, that the
existing DVD iso (and my sha1sum matches that on the mirrors) will break
this way, then perhaps there should at least be some mention, in large
fonts, of the issue.  

My main guess is that most people installed early and update almost
daily, so didn't miss what seems to have been the window. 

Is this documented somewhere that I've overlooked?  


-- 
Scott Robbins
PGP keyID EB3467D6
( 1B48 077D 66F6 9DB0 FDC2 A409 FA54 EB34 67D6 )
gpg --keyserver pgp.mit.edu --recv-keys EB3467D6

Xander: Are you ready to get down, you funky party weasel? 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]