[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

tg3 kerneloops



I'm getting the following kernel oops on a Lenovo S10:

WARNING: at lib/dma-debug.c:539 check_sync+0x119/0x39b() (Not tainted)
Hardware name: Lenovo          
tg3 0000:02:00.0: DMA-API: device driver tries to sync DMA memory it has not allocated [device address=0x0000000000000000] [size=60 bytes]
Modules linked in: sunrpc ip6t_REJECT nf_conntrack_ipv6 ip6table_filter ip6_tables ipv6 cpufreq_ondemand acpi_cpufreq dm_multipath uinput snd_hda_codec_realtek iTCO_wdt uvcvideo iTCO_vendor_support joydev pcspkr i2c_i801 snd_hda_intel snd_hda_codec videodev usb_storage v4l1_compat snd_hwdep snd_seq_dummy snd_seq_oss snd_seq_midi_event snd_seq snd_seq_device snd_pcm_oss snd_mixer_oss snd_pcm snd_timer snd soundcore video snd_page_alloc tg3 output ata_generic pata_acpi i915 drm i2c_algo_bit i2c_core [last unloaded: microcode]
Pid: 2617, comm: rsyslogd Not tainted 2.6.29-0.179.rc6.git5.fc11.i686.PAE #1
Call Trace:
[] warn_slowpath+0x7c/0xa7
[] ? find_usage_backwards+0x2f/0xea
[] ? update_curr+0x18e/0x19a
[] ? mark_lock+0x1e/0x30b
[] ? graph_unlock+0x64/0x70
[] ? __lock_acquire+0xa27/0xac8
[] ? get_hash_bucket+0x26/0x2f
[] check_sync+0x119/0x39b
[] ? check_valid_pointer+0x21/0x4f
[] ? trace_hardirqs_on_caller+0x10b/0x145
[] debug_dma_sync_single_for_cpu+0x27/0x32
[] ? debug_dma_sync_single_for_cpu+0x27/0x32
[] T.1326+0x3e/0x4d [tg3]
[] tg3_poll+0x50a/0x7b3 [tg3]
[] net_rx_action+0x9d/0x1bb
[] __do_softirq+0x99/0x154
[] ? __do_softirq+0x0/0x154
  [] ? handle_edge_irq+0x0/0xf3
[] ? irq_exit+0x49/0x77
[] ? do_IRQ+0xf4/0x10a
[] ? common_interrupt+0x2c/0x34
[] ? lock_acquire+0x6f/0x81
[] ? fget_light+0x39/0xab
[] ? fget_light+0x52/0xab
[] ? fget_light+0x39/0xab
[] ? sys_write+0x31/0x7a
[] ? sysenter_exit+0xf/0x1a
[] ? sysenter_do_call+0x12/0x3f
[] ? sysenter_do_call+0x12/0x3f
---[ end trace 473feeb244403eef ]---

Is the "tg3" module part of the broadcom package or does it come with the kernel?  Could this be related to the problem I'm having getting the broadcom wireless to work?

Thanks,
Emmett "Buddy" Pate


-- 
This is an email sent via The Fedora Community Portal https://fcp.surfsite.org
https://fcp.surfsite.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=329678&topic_id=68414&forum=12#forumpost329678
If you think, this is spam, please report this to webmaster fcp surfsite org and/or blame emmett epate com 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]