[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Xorg EQ overflowing



On Thu, 2009-11-05 at 15:18 -0800, David L wrote:
> After recent rawhide updates, I'm having Xorg problems:
> 
> [mi] EQ overflowing. The server is probably stuck in an infinite loop.
> 
> On this hardware:
>  http://www.smolts.org/client/show/pub_8aaac744-2cff-40c2-aeed-743e9495e525
> 
> Backtrace:
> 0: /usr/bin/Xorg (xorg_backtrace+0x3c) [0x80e585c]
> 1: /usr/bin/Xorg (mieqEnqueue+0x1b7) [0x80e5187]
> 2: /usr/bin/Xorg (xf86PostMotionEventP+0xd4) [0x80bf8a4]
> 3: /usr/lib/xorg/modules/input/evdev_drv.so (0xd14000+0x3172) [0xd17172]
> 4: /usr/lib/xorg/modules/input/evdev_drv.so (0xd14000+0x3466) [0xd17466]
> 5: /usr/bin/Xorg (0x8048000+0x6a1f0) [0x80b21f0]
> 6: /usr/bin/Xorg (0x8048000+0x11dd04) [0x8165d04]
> 7: (vdso) (__kernel_sigreturn+0x0) [0xbaf400]
> 8: (vdso) (__kernel_vsyscall+0x10) [0xbaf424]
> 9: /lib/libc.so.6 (ioctl+0x19) [0x80ee39]
> 10: /usr/lib/libdrm.so.2 (drmIoctl+0x2e) [0x46888e]
> 11: /usr/lib/libdrm.so.2 (drmCommandWrite+0x3c) [0x468c1c]
> 12: /usr/lib/libdrm_nouveau.so.1 (0xabb000+0x2bea) [0xabdbea]
> 13: /usr/lib/libdrm_nouveau.so.1 (nouveau_bo_map_range+0xf8) [0xabde38]
> 14: /usr/lib/libdrm_nouveau.so.1 (nouveau_bo_map+0x34) [0xabdf04]
> 15: /usr/lib/xorg/modules/drivers/nouveau_drv.so (0x27d000+0x9573) [0x286573]
> 16: /usr/lib/xorg/modules/drivers/nouveau_drv.so (0x27d000+0xa81d) [0x28781d]
> 17: /usr/lib/xorg/modules/libexa.so (0x521000+0x75ca) [0x5285ca]
> 18: /usr/bin/Xorg (0x8048000+0x15cc80) [0x81a4c80]
> 19: /usr/bin/Xorg (0x8048000+0xcd926) [0x8115926]
> 20: /usr/bin/Xorg (0x8048000+0xc9c94) [0x8111c94]
> 21: /usr/bin/Xorg (0x8048000+0x261f7) [0x806e1f7]
> 22: /usr/bin/Xorg (0x8048000+0x1a8c5) [0x80628c5]
> 23: /lib/libc.so.6 (__libc_start_main+0xe6) [0x753bb6]
> 24: /usr/bin/Xorg (0x8048000+0x1a4b1) [0x80624b1]
> 
> 
> I changed to an older kernel and used nomodeset and the problem
> went away (I think... not sure I really have statistical significance, but
> it failed 3x with the newer kernel with kms and worked once without
> it).
> 
> Anybody else seeing this?

Please try the latest shiny - today's Rawhide, plus:

http://koji.fedoraproject.org/koji/buildinfo?buildID=140035

and:

http://koji.fedoraproject.org/koji/buildinfo?buildID=139823

and possibly:

http://koji.fedoraproject.org/koji/buildinfo?buildID=139811

(that one might be in today's rawhide already, not sure)

hopefully it goes away with those.

-- 
Adam Williamson
Fedora QA Community Monkey
IRC: adamw | Fedora Talk: adamwill AT fedoraproject DOT org
http://www.happyassassin.net


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]