[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: progress report: f12 beta x86_64 on gateway mx7120



On Wed, 2009-10-14 at 16:01 -0400, Robert P. J. Day wrote:
> On Wed, 14 Oct 2009, Adam Williamson wrote:
> 
> > On Wed, 2009-10-14 at 15:35 -0400, Robert P. J. Day wrote:
> >
> > > > Filed: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=529045
> > > >
> > > > this looks quite icky :(
> > >
> > >   ok, so this is officially filed, which would seem to make my BZ
> > > somewhat superfluous as the BZ above has way more detail.
> >
> > no, your bugzilla is for the other issue - that radeon driver thinks
> > your system has a second output attached at all. my bugzilla is for
> > the issue that firstboot doesn't behave well when there are two
> > outputs (whether they really exist or not :>). they're separate
> > issues, need to be handled separately.
> 
>   ah, quite right.  i'll stay on top of the first one.

Hi, Robert. If you can - as quickly as you can - could you test this
build of firstboot:

http://koji.fedoraproject.org/koji/buildinfo?buildID=136672

and see how it works for you? Just download and install the appropriate
package for your arch, then edit /etc/sysconfig/firstboot and change the
NO to YES, and run 'chkconfig firstboot on' as root. Then restart and it
should boot into firstboot. Are the buttons visible now? I hope they may
be, but I suspect they won't.

Don't run through the wizard either way, it may have unpredictable
results. Once you've tested, reboot to runlevel 3 (add '3' as a kernel
parameter), quit out of the system-config menu thing that loads up, log
in as root, and change /etc/sysconfig/firstboot back to NO and disable
the firstboot service.

thanks!

-- 
Adam Williamson
Fedora QA Community Monkey
IRC: adamw | Fedora Talk: adamwill AT fedoraproject DOT org
http://www.happyassassin.net


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]