[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 239125] X11/XVideo apps instantly crashing when playing movie files



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug report.

Summary: X11/XVideo apps instantly crashing when playing movie files
Alias: intel-xv

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=239125


martin sourada gmail com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |martin sourada gmail com




------- Additional Comments From martin sourada gmail com  2008-04-14 13:32 EST -------
Hi, I am having this issue as well. Here's my testing for normal-res and low-res
video in totem-gstreamer, gxine, xine, mplayer and vlc, with plain metacity,
with compositing manager enabled in metacity, I'll attach Xorg.0.log and xorg.conf.

plain metacity:

programme        720x384, 23.976 fps       320x239, 30.000 fps
totem-gstreamer  plays, but displays error plays
gxine            SEGFAULTs                 SEGFAULTs
xine             SEGFAULTs                 plays
mplayer          only audio                only audio
vlc              crash                     -

Displayed errors/warnings on cosole:
totem:
No accelerated IMDCT transform found

mplayer:
X11 error: BadAlloc (insufficient resources for operation)

vlc:
X Error of failed request:  BadAlloc (insufficient resources for operation)
  Major opcode of failed request:  140 (XVideo)
  Minor opcode of failed request:  19 ()
  Serial number of failed request:  86
  Current serial number in output stream:  87
Segmentation fault



Metacity with compositing:
nothing works, showed errors:
Totem:
The program 'totem' received an X Window System error.
This probably reflects a bug in the program.
The error was 'BadAlloc (insufficient resources for operation)'.

mplayer:
X11 error: BadAlloc (insufficient resources for operation)

vlc:
X Error of failed request:  BadAlloc (insufficient resources for operation)
  Major opcode of failed request:  140 (XVideo)
  Minor opcode of failed request:  19 ()
  Serial number of failed request:  86
  Current serial number in output stream:  87
Segmentation fault

xine:
X Error of failed request:  BadAlloc (insufficient resources for operation)
  Major opcode of failed request:  140 (XVideo)
  Minor opcode of failed request:  19 ()
  Serial number of failed request:  2342
  Current serial number in output stream:  2343

x11 and gl2 video output drivers work (slow, and with compositing enabled gl2
also with rendering issues) both with and without compositing.

I've noticed this bug on upstream bugzilla which seems to be similar:
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=2772

I'll try the latest driver (as suggested by davem) to see if it's better and
report the results.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]