[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 238044] /etc/udev/rules.d/90-alsa.rules calls /sbin/salsa without parameter



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug report.

Summary: /etc/udev/rules.d/90-alsa.rules calls /sbin/salsa without parameter


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=238044


piergiorgio sartor nexgo de changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEEDINFO                    |ASSIGNED
               Flag|needinfo?(piergiorgio.sartor|
                   |@nexgo.de)                  |




------- Additional Comments From piergiorgio sartor nexgo de  2008-06-05 04:40 EST -------
(In reply to comment #10)
> Test on F9 is fine. Leave it in needinfo until you do the alsaunmute test, please.

Sorry for that, but I did not change the status nor checked the box, it went
away by itself (so, let's see if it happens again).

Going back to the topic, I tested a different PC, with F9, and there the volume
was restored correctly, it seems.

I'll test again on the other 2 (different) PCs (again with F9) and if I'll not
be able to reproduce the problem, I'll close the issue.
If the problem is still there, then I'll test "alsaunmute".

pg


-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]