[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 178998] isapnp probing not working correctly



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug report.

Summary: isapnp probing not working correctly


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=178998





------- Additional Comments From andre bwh harvard edu  2008-06-18 03:11 EST -------
After booting up, I first go to a VT and do "modprobe snd-cs4236".  Then I log
into X as an ordinary user.  The output of "cat /proc/asound/cards" is

-begin-
 0 [CS4235         ]: CS4235 - CS4235
                      CS4235 at 0x534, irq 5, dma 1&3
-end-

The volume control applet in the upper right has an x indicating that sound is
not working.  Clicking on it gives the message

-begin-
The volume control did not find any elements and/or devices to control. This
means either that you don't have the right GStreamer plugins installed, or that
you don't have a sound card configured.

You can remove the volume control from the panel by right-clicking the speaker
icon on the panel and selecting "Remove From Panel" from the menu.
-end-

As mentioned before, this machine is fully updated, and has all the GStreamer
packages installed originally in a standard Office install, plus Software
Development.  I have another, newer, machine with essentially the same set of
packages and sound works normally there (but that machine doesn't have an ISA
sound card).

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]